t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
Passord
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

  • Bildetekst ikke funnet


  • Bildetekst ikke funnet


  • Bildetekst ikke funnet


Finner du ikke svar på ditt spørsmål her? Send oss en mail! 


   Send oss en mail
Ankomst med bil: 
Fra Oslo: Følg E6 til Frya, 5 km nord for Ringebu sentrum. Der tar du av på riksvei 27 retning Venabygd/Folldal ca 15 km
Fra Trondheim: Følg E6 til Hjerkinn, riksvei 29 til Folldal, deretter riksvei 27 til Venabygdsfjellet. NB! Riksvei 27 kan være stengt enkelte dager på vinteren, og er alltid nattestengt. I så tilfelle må du kjøre E6 til Frya, for så å ta av på riksvei 27 retning Venabygd/Folldal ca 15 km
Fra Røros: Følg riksvei 30 til Tynset, ta så av på riksvei 3 til Alvdal, ta så av på riksvei 29 til Folldal og så riksvei 27 til Venabygdsfjellet. 
Fra Elverum: Følg riksvei 3 til Koppang, ta så av på riksvei 219 til Enden og så riksvei 27 til Venabygdsfjellet. NB! Veien kan være stengt enkelte dager på vinteren, og er alltid nattestengt. E6 er like langt, i så tilfelle. 

Ankomst med tog: 
NSB Regiontog Oslo-Trondheim eller Dovrebanen stopper i Ringebu. Fra her er det mulighet for taxi opp på fjellet, ca 17 km. Informasjon og rutetider finnes på www.nsb.no

Ankomst med buss: 
Nordfjordekspressen, Gudbrandsdalsekspressen og Lavprisekspressen stopper på Ringebu stasjon. Fra her er det mulighet for taxi opp på fjellet, ca 17 km.
Ringebu sentrum ligger ca 15 kilometer fra Lundes Turisthandel. Her finner dere flere koselige butikker, bakeri, spisesteder, togstasjon med mer. For mer informasjon om Ringebu, besøk www.ringebu.no
Lillehammer ligger ca 75 kilometer fra Lundes Turisthandel. Lillehammer kan tilby gode shoppingmuligheter, kulturopplevelser med mer. For mer informasjon om Lillehammer, besøk www.lillehammer.com
I utgangspunktet er det bare å komme når dere vil. Er det en spesiell anledning, eller dere er veldig mange kan dere ringe oss på forhånd, så ordner vi i stand til dere kommer.
De aller fleste av våre hytter har fullt utstyrte kjøkken, med stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Jonsbu og Drengestua har små te-kjøkken.
Med unntak av Jonsbu, Drengestua og Einbu har alle våre hytter bad med dusj og toalett. Vi har også et sanitæranlegg med dusjer, vaskemaskin, mulighet for å fylle vann og badstue tilgjengelig.
Med unntak av Einbu har alle våre hytter parkeringsmuligheter rett utenfor døra, både sommer og vinter. Einbu kan man kjøre ned til på sommerstid, mens man på vinterstid må parkere ved butikken og gå 50 meter ned til hytta.
Send oss en melding via kontaktskjemaet, slik at vi kan hjelpe deg med en pakke som passer for gruppen.
Vi tillater dyr i våre hytter, men ikke i møblene. Eventuelle dyrehår må fjernes av leietaker før avreise, uavhengig av om man betaler for vask eller ikke.
Ankomst med tog: 
NSB Regiontog Oslo-Trondheim eller Dovrebanen stopper i Ringebu. Fra her er det mulighet for taxi opp på fjellet, ca 17 km. Informasjon og rutetider finnes på www.nsb.no

Ankomst med buss: 
Nordfjordekspressen, Gudbrandsdalsekspressen og Lavprisekspressen stopper på Ringebu stasjon. Fra her er det mulighet for taxi opp på fjellet, ca 17 km. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem quam, adipiscing tum tristique vel, eleifend sed turpis. Pellentesque cursus arcu id magna euismod in elementum purus molestie. Curabitur pellentesque massa eu nulla consequat sed porttitor arcu porttitor. Quisque volutpat pharetra felis, eu cursus lorem molestie vitae. Nulla vehicula, lacus ut suscipit fermentum, turpis felis ultricies dui, ut rhoncus libero augue at libero. Morbi ut arcu dolor.
Det kan du! Påsken året etter blir lagt ut for online booking så snart årets påske er over.