t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
Passord
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...
       

       

Barnåla Storhytter på Venabygdsfjellet

Barnåla og Midtgard er storhyttene våre. Venabygdsfjellet befinner seg mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen, og betegnes som et av Norges flotteste turterreng, med mange løyper innover snaufjellet.


Storhyttene våre --

Flere og flere har oppdaget de største hyttene våre, - og de som har leid Barnåla og Midtgard èn gang kommer ofte tilbake. Dette er vi veldig fornøyde med, og vi vil gjerne dele disse hyttene med enda flere. Disse hyttene er blant annet ofte brukt til bryllup, uformelle treff, jubileer, skoleturer, dåp, møter og seminarer, familiesammenkomster og slektstreff. Fellesnevneren for de som leier disse er at de vil skape en spesiell atmosfære rundt anledningen. Noen holder seg selv med mat, noen velger catering fra LundeKroa, noen leier inn kokk, mens andre velger å spise hos oss. Vi hjelper gjerne med å få ditt opphold til å bli slik du ønsker!
Midtgard er ei hytte på ca 350 kvadratmeter, i håndlafta tømmer. Kjøkken med flere kjøleskap, 2 komfyrer, fryseskap og oppvaskmaskin. Stue med salonger og langbord for 40 personer. Badstue. 6 sengeavdelinger/12 soverom, 36 sengeplasser + hems. Dyner/puter for 36 personer. I tillegg til 36 ordinære sengeplasser er det plass til 4 – 6 barn på hemsen. Stor veranda og uteområde.;


Barnåla er en gammel to-etasjers bygning fra tidlig på 1900-tallet.Den ble flyttet til Venabygdsfjellet i 1997, restaurert og modernisert.I huset finnes 6 familierom, hvert med 4 sengeplasser, i en dobbelt himmelseng, dusj/WC, salong og kjøleskap. I første etasje finnes et utstyrt kjøkken og en peisestue med salonger og langbord med plass for alle.I peisestuen kan du oppleve naturen såvel inne som ute, -her finnes det originale tømmervegger. Barnåla har også badstue.